AcasăPoliticaTariceanu: Nu am negociat cu primul-ministru nici numarul de portofolii, nici care...

Tariceanu: Nu am negociat cu primul-ministru nici numarul de portofolii, nici care vor fi acelea

In conditiile in care, luni, primul-ministru a anuntat ca pe 15 decembrie va avea gata noua structura a Guvernului, pe care o va prezenta Parlamentului, Calin Popescu Tariceanu, liderul Partidului Liberal Reformator, formatiune care va face parte din structura remaniata a cabinetului Ponta, sustine ca, pana la aceasta ora, nu a fost negociat numarul de portofolii.

Ca atare, actualul presedinte al Senatului spune ca nu au fost discutate nici care vor fi portofoliile ministeriale ce vor reveni PLR. Tariceanu insista ca, inainte de stabilirea numelor noilor sefi de ministere, e important ca oamenii sa descopere ca guvernantii cauta solutii pentru problemele lor. „De la ultimele declaratii pe care le-am facut nu s-a schimbat nimic. Nu am negociat cu primul-ministru nici numarul de portofolii, nici care vor fi acelea. Insist ca, inainte de aceasta discutie, sa convenim care vor fi principalele directii de actiune in baza programului USL”, a precizat Tariceanu.

Saptamana trecuta, Ponta declara ca UNPR, formatiunea condusa de Oprea, PC, partidul condus de Daniel Constantin, precum si PLR, in fruntea caruia se afla Calin Popescu Tariceanu, vor avea cate doua portofolii ministeriale.

76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger