AcasăPoliticaTariceanu, mesaj dur la adresa conducerii interimare a PNL!

Tariceanu, mesaj dur la adresa conducerii interimare a PNL!

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a lansat un mesaj dur la adresa conducerii interimare a PNL, acesta anuntand ca membrii Grupului de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale protesteaza vehement fata de politica pumnului in gura, care pune intre paranteze dezbaterea democratica in partid.

„Cerem oprirea sanctionarii membrilor PNL pentru delictul de opinie contrara conducerii demisionare a partidului.

Dorim o dezbatere reala la Congresul PNL din 28 iunie pe marginea unor teme cruciale legate de viitorul partidului si de angajamentele pe care ni le-am asumat in campania electorala din 2012″, se arata in comunicatul transmis presei de catre Tariceanu.

„Din nefericire, dezbaterea libera in PNL este practic suspendata in aceasta perioada, chiar daca cei din conducerea demisionara fac eforturi, fara vreun rezultat, ca sa pastreze aparentele. Etichetarile, amenintarile si excluderile din partid s-au amplificat ca o practica curenta mostenita din epoca Antonescu, prin care conducerea demisionara isi devoaleaza stilul antidemocratic de lucru si spera, in acelasi timp, sa-si conserve functiile in partid”, se mai arata in comunicat.

Tariceanu atrage atentia, in comunicat, ca „Grupul de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale este in acest moment singurul cadru de dezbatere reala a temelor de mai sus”.

„Este motivul pentru care au aderat la Grup parlamentari si membri ai PNL. Grupul nostru si-a propus sa coaguleze un nucleu cat mai mare de colegi liberali, membri sau nemembri de partid, care sa pledeze la Congres pentru pastrarea identitatii liberale”, precizeaza Grupul pentru Pastrarea Identitatii Liberale.

Foto: newsbv.ro

author avatar
Alina Costache
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger