AcasăPoliticaTariceanu: Ma bucur ca Mircea Diaconu a strans semnaturile pentru a candida...

Tariceanu: Ma bucur ca Mircea Diaconu a strans semnaturile pentru a candida la europarlamentare

Fostul liberal Calin Popescu Tariceanu a apreciat gestul, dar si finalitatea demersului ex-senatorului PNL, respectiv faptul ca Mircea Diaconu a reusit sa stranga numarul de semnaturi necesare pentru a se inscrie in lupta pentru un loc de europarlamentar, ca independent.

„Gestul pe care l-a facut Mircea Diaconu de a incepe strangerea de semnaturi il apreciez ca un gest foarte curajos si care dovedeste o determinare care nu exista in mod curent la nivelul liderilor politici. Ma bucur ca a reusit sa stranga numarul necesar de semnaturi”, a precizat Tariceanu, vineri seara, la „Sinteza zilei”.

Diaconu si-a inscris la BEC dosarul pentru alegerile pentru Parlamentul European, din 25 mai, dupa ce a adunat peste 100.000 de semnaturi, cat avea nevoie pentru ca demersul sau sa fie validat, in doar cateva zile de cand si-a anuntat demisia din randul liberalilor, dupa ce PNL-ul l-a retras de pe lista pentru europarlamentare. Totul, dupa ce ANI a anuntat ca Diaconu nu mai poate ocupa o functie publica pana in 2015, fiind declarat in stare de „incompatibilitate”, urmare a deciziei Instantei Supreme.

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger