AcasăPoliticaTariceanu lanseaza noi sageti catre DNA

Tariceanu lanseaza noi sageti catre DNA

Tăriceanu face trimitere la cifrele venite de la INS: ”O informație care ar trebui să ne alarmeze” (foto: Facebook)

Nu prea pare sa aiba de gand sa slabeasca din ochi DNA-ul, continuand sa aiba aceeasi atitudine pe care a afisat-o, fara ocolisuri, in ultima perioada la adresa institutiei conduse de Laura Kovesi.

De aceasta data pornind de la motivarea CCR-ului pe marginea sesizarii formulate din directia Consiliului Superior al Magistraturii pe tema OUG 13, decizie pe care o considera “o lovitura pentru conducerea CSM”, Tariceanu a adus in discutie, vineri, pe Facebook, si situatia pe care o vede in cazul Directiei Nationale Anticoruptie, punctand si in directia sefului statului. “Ne aflam intr-un moment de cotitura pentru Romania, in care institutiile de forta – nedemocratice – incearca sa devina stat in stat si sa decida politica economica, sociala, politica de investitii si chiar cea externa. Spre asta ne indreptam. In curand, vom vedea DNA anchetand parlamentari si ministri pentru ca au decis sa creasca salariul minim sau pentru ca au decis sa inaspreasca politica fiscala fata de multinationalele care isi exporta profitul. Deja se fac pasi in acest sens, sub obladuirea presedintelui Iohannis”, conchide, in chip de avertisment, al doilea om in stat si, totodata, co-presedinte al ALDE, formatiune ce face parte din Coalitia de Guvernate.

297 afisari

3 COMENTARII

  1. Din nefericire Tariceanu are dreptate,in ultimii 27 de ani,toti care au venit,sa investeasca sau sa castige contracte cu statul,au furat pe rupte,in frunte cu multinationalele.Acum este tarziu,dar mai bine mai tarziu decat niciodata,sa punem la punct aceste lucruri,altfel nivelul de trai din aceasta colonie se va prabusi din nou.Sa ne luam dupa statele grupului Visegrad si nu numai pentru a egaliza legislatia de la noi cu cea vestica,care reglementeaza corect taxele fata de oricine este pe piata si in economia din UE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger