AcasăPoliticaTariceanu incepe sa-l inghesuie pe Antonescu la mantinela

Tariceanu incepe sa-l inghesuie pe Antonescu la mantinela

Calin Popescu Tariceanu, pregatit sa-l infrunte pe Crin Antonescu

Daca va obtine suficient sprijin in interiorul PNL, Calin Popescu Tariceanu este pregatit sa se confrunte cu Crin Antonescu pentru presedintia partidului.

Calin Popescu Tariceanu, pregatit sa-l infrunte pe Crin Antonescu

Intrebat daca intentioneaza sa revina in fruntea PNL, Tariceanu a recunoscut deschis ca ia in calcul o viitoare candidatura, daca un astfel de demers va fi sustinut de colegi. Cum Tariceanu afirma, pana acum, ca ar fi interesat doar de o candidatura la Cotroceni, declaratia ofera liberalilor o alternativa la actualul lider, Crin Antonescu. O alternativa aparuta la momentul potrivit, cand frustrarile liberalilor incalecati de PSD in asa numita guvernare comuna au ajuns la o cota periculoasa pentru liderul en-titre, Antonescu.

 

Crin Antonescu este pus in situatia de a-si apara tronul de fostul lui sef, Calin Popescu Tariceanu

Iesirea lui Tariceanu in plin razboi pesedisto-penelist, declansat in urma numirilor decise discretionar de liderul PSD in Justitie, a facut ca atacul indreptat impotriva Guvernului Ponta sa fie si el bine primit de liberali. ”Nu ma feresc sa critic acest guvern pentru lipsa preocuparii pentru tematica economica. Oamenii asteapta rezultate economice. Lipsa unor decizii economice nu va face decat sa prelungeasca starea de criza economica in Romania, deja suntem in al cincilea an de criza economica”, a acuzat direct Tariceanu, care obtine in acest fel bile albe-n plus de la colegii sai de partid. Colegi care, de altfel, nu stau toti cu mana in san, ci au inceput sa pregateasca lumea pentru o schimbare majora la varful PNL. Dovada in acest sens stau actiunile lui Cristian David care, in calitate de ministru delegat pentru romanii de pretutindeni, ii indeamna pe moldovenii cu drept de vot la prezidentialele din Romania (mai bine de un milion de electori) sa-l voteze pe candidatul PNL-ului. Cand e sa-l nominalizeze insa pe candidatul cu pricina, David nu pronunta ”Antonescu”, ci incepe sa le povesteasca fratilor moldoveni despre ”viitorul lider al unei drepte unite”, Calin Popescu Tariceanu pe numele lui din buletin. De identitate sau electoral.

[poll id=”490″]

author avatar
eNational
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger