AcasăPoliticaTariceanu il sustine pe Ponta in turul II

Tariceanu il sustine pe Ponta in turul II

Si partidul lui Tariceanu il sustine pe Ponta in turul II al prezidentialelor, nu doar PRM. Fostul premier a anuntat, marti la amiaza, ca formatiunea pe care o conduce i-a dat mandat sa discute privind sprijinul acordat candidatului PSD, in vederea scrutinului de pe 16 noiembrie.

La scurta vreme dupa ce s-a aflat ca UNPR a semnat un protocol de colaborare cu PRM, privind sustinerea candidaturii lui Ponta in turul al II-lea al prezidentialelor, Calin Popescu Tariceanu – care a intrat, la randul sau, in lupta pentru Cotroceni, obtinand locul trei in optiunile electorale ale romanilor, conform datelor finale provizorii anuntate de BEC, dupa primul tur al alegerilor -a anuntat concluziile sedintei PLR de marti. Concret, Tariceanu a dat de inteles ca il va sustine, in turul II al alegerilor, pe Ponta. „Acest mandat este pentru a ne mobiliza si a-i da posibilitatea celui care reprezinta alternativa la regimul Basescu sa invinga”, a afirmat fostul premier.

Tariceanu a precizat, totodata, ca s-a vorbit in cadrul sedintei de marti si despre refacerea USL-ului, insa ca acest proiect s-ar putea materializa dupa turul II al prezidentialelor, respectiv dupa 16 noiembrie.

author avatar
eNational
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger