AcasăPoliticaTariceanu, iepurele lui Ponta

Tariceanu, iepurele lui Ponta

Chiar daca se feresc sa recunoasca public, candidatura lui Calin Popescu Tariceanu le da mari batai de cap liberalilor si pedelistilor, care se tem ca vor pierde procente serioase din cauza fostului premier.

Calin Popescu Tariceanu este acuzat ca face jocul PSD-ului

In lupta pentru Cotroceni, Calin Popescu Tariceanu este pionul lui Victor Ponta, sustine democrat-liberalul Valeriu Stoica. In opinia acestuia, PSD-ul a invatat foarte bine lectia din 2000, cand dreapta si-a diminuat singura sansele. „Poate ca va amintiti experienta dreptei din anul 2000, atunci dreapta a avut 5 candidati la prezidentiale si consecinta a fost ca in turul doi au intrat Corneliu Vadim Tudor si Ion Iliescu. Dezbinarea dreptei risca sa impiedice intrarea unui candidat in turul doi. (…)

Victor Ponta a gasit o cale sa fure voturi din zona dreptei

De peste 20 de ani, un principiu strategic pe care PSD l-a pus in permanenta in aplicare a fost sa dezbine dreapta, iar acum miscarea pe care o fac cu Calin Popescu Tariceanu face parte din aceasta strategie de dezbinare a dreptei”, a afirmat democrat-liberalul, citat de stiripesurse.ro. In context, Stoica a sustinut ca miscarea social-democratilor este una inteligenta, aratand ca aici tradatorul este Tariceanu. „Cand e vorba de lupta politica, nu poti sa il acuzi pe adversar ca foloseste si arma dezbinarii. De acuzat sunt cei care dau curs acestui joc de dezbinare, isi tradeaza partidul si trec de partea cealalalta. Din 1990 si pana azi, o miscare politica atat de reprobabila, lipsita de orice fel de integritate politica, nu s-a mai intamplat”, a conchis Valeriu Stoica.

 

author avatar
National
819 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger