AcasăPoliticaTariceanu i-a luat fata lui Antonescu

Tariceanu i-a luat fata lui Antonescu

In loc sa-si consolideze pozitia fruntasa pe care o avea in topul politicienilor, Crin Antonescu a reusit intr-un an de zile sa-si puna in pericol candidatura la prezidentiale.

Ascensiunea lui Calin Popescu Tariceanu pune in umbra cariera politica a lui Crin Antonescu

Crin Antonescu se pare ca va ramane eterna speranta a politicii romanesti, fara sa se transforme vreodata in certitudie.  De cand s-a incheiat interimatul de la Cotroceni si pana in prezent, imaginea liderului liberal s-a deteriorat simtitor. O demonstreaza un recent sondaj de opinie, comandat de patidele politice si publicat de site-ul pesurse. Astfel, potrivit acestei cercetari sociologice, presedintele PNL a ajuns undeva pe locul cinci (23% in topul increderii – n.r)  fiind depasit de Mugur Isarescu (36%) Victor Ponta (34%) , Sorin Oprescu(33%)  si Calin Popescu Tariceanu (25%). Culmea, pana si presedintele Traian Basescu a reusit sa castige teren la capitolul popularitate, ajungand la 18 procente.

Daca in cazul lui Victor Ponta sau al lui Mugur Isarescu datele nu difera cu mult fata de lunile trecute, aparitia lui Tariceanu pe podium le-a dat apa la moara uselistilor care afirma de multa vreme ca fostul premier ar putea fi un candidat cu sanse la prezidentialele din 2014.

author avatar
Adelina Ionicel
714 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger