AcasăPoliticaTariceanu e tata a treia oara!

Tariceanu e tata a treia oara!

In cazul liderului Partidului Liberal Reformator, bucuria Sarbatorilor a venit cu ceva zile inainte de Craciun, odata cu nasterea prichindelului familiei.

Loredana, sotia presedintelui Senatului, a adus pe lume un baietel, iar de acest lucru au fost vestiti sustinatorii partidului in fruntea caruia se afla fostul premier printr-un mesaj postat, luni, chiar pe pagina de Facebook a PLR-ului.

Scurt si la obiect, fara sa se ofere prea multe detalii cu privire la fericitul eveniment din familia politicianului, colegii din PLR ai lui Calin Popescu Tariceanu au tinut sa il felicite pe fericitul tata.”Partidul Liberal Reformator are deosebita placere de a-i transmite felicitari presedintelui Calin Popescu Tariceanu cu ocazia venirii pe lume a celui mai nou membru al familiei domniei sale! Sa va traiasca!”, suna mesajul prin care se anunta venirea pe lume a mezinului familiei Tariceanu.

Va amintim ca fostul premier, in varsta de 62 de ani, mai are doi copii, tot baieti. Cu actuala sa sotie, Loredana Moise, Tariceanu s-a casatorit anul trecut.

456 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger