AcasăPoliticaTariceanu e pregatit sa candideze la prezidentiale: "Trebuie sa gasim cea mai...

Tariceanu e pregatit sa candideze la prezidentiale: „Trebuie sa gasim cea mai buna formula”

Presedintele Senatului se declara pregatit sa candideze la alegerile pentru sefia statului, insa pana sa faca acest pas spune ca e nevoie sa ia o decizie, dar nu singur, ci impreuna cu social-democratii.

Fara sa excluda varianta ca PSD-ul sa-si desemneze propriul candidat la scrutinul pentru cea mai inalta functie in stat, Tariceanu a precizat ca e pregatit sa candideze la prezidentiale. „Sunt pregatit sa candidez, dar sigur ca acest lucru va trebui sa fie rezultatul unei decizii (…) pe care o vom lua impreuna cu ce de la PSD, pentru a gasi cea mai buna formula care sa ne duca in postura de castigatori”, a declarat Tariceanu, vineri seara, la Antena 3.

Intrebat despre sansele actualului lider al PNL, Crin Antonescu -propunerea pentru prezidentiale din partea USL-ului, inainte de destramarea aliantei aflate la guvernare pana in urma cu o luna de zile – de a intra in turul doi al alegerilor, fostul premier a amintit de rezultatele sondajelor. Potrivit datelor amintite de Calin Popescu Tariceanu, sansele lui Antonescu de a intra in turul secund al scrutinului pentru Presedintie sunt mai mici, compartativ cu perioada precedenta, liderul PNL ajungand, spune presedintele Senatului, la nivelul de 12%.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger