AcasăPoliticaTariceanu, dupa ce a votat la turul doi al prezidentialelor: Imi doresc...

Tariceanu, dupa ce a votat la turul doi al prezidentialelor: Imi doresc o Romanie care se gandeste la generatiile tinere

Liderul Partidului Liberal Reformator si-a exprimat, in aceasta duminica, optiunea elecorala, in cadrul turului doi al alegerilor prezidentiale, la Clubul Scolar nr. 5 din Capitala.

Calin Popescu Tariceanu, care a candidat, la randul sau, in primul tur al prezidentialelor, insa nu a reusit sa obtina un rezultat care sa ii permita accesul in turul II al scrutinului pentru Cotroceni, a declarat, dupa ce a iesit de la urne, ca a votat increzator ca Romania are nevoie de o schimbare. Si ca e nevoie ca tinerilor sa li se asigure conditii sa acululeze cat mai multe cunostinte, care sa le serveasca drept baza solida pentru meseriile pe care si le aleg. „Votul meu de astazi urmareste sa inchidem definitiv o pagina trista in istoria Romaniei si sa evitam riscul ca aceasta perioada sa continue sub o forma sau alta. Imi doresc o alta Romanie, o Romanie care priveste catre viitor, care se gandeste la generatiile tinere carora trebuie sa le asigure o pregatire solida, o invatatura care sa ii faca competitivi atunci cand ies pe piata fortei de munca”, a sustinut presedintele Senatului.

Totodata, Tariceanu a mentionat ca isi doreste sa se poata crea mai multe locuri de munca, dar si ca persoanelor in varsta sa li se asigure o „batranete mai linistita”.

Sursa foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger