AcasăPoliticaTariceanu, gata sa revina in randurile liberalilor: "Am acceptat sa ma intorc...

Tariceanu, gata sa revina in randurile liberalilor: „Am acceptat sa ma intorc in PNL”

Fostul premier si-a declarat, joi, oficial, intentia de a reveni in randurile PNL. Anuntul a fost facut chiar de catre Calin Popescu Tariceanu, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Satu Mare.

La aproape patru luni de cand si-a dat demisia din formatiunea condusa de Crin Antonescu, nemultumit de ruperea USL-ului, Tariceanu intentioneaza sa se reintoarca in randurile partidului al carui membru fondator este.

Fostul lider al PNL si-a motivat decizia prin faptul ca vrea sa contribuie la succesul liberalilor. „Am spus mereu ca sunt dispus sa revin in PNL, demisia a fost un gest extrem de protest (…) accept invitatia de a reveni in PNL”, se arata intr-un mesaj postat pe contul de Facebook al lui vrea Calin Popescu-Tariceanu.

Va amintim ca, in luna februarie, la scurta vreme dupa ce liberalii au decis iesirea de la guvernare, urmare a ruperii Uniunii Social Liberale, alianta aflata la acea data la guvernare, fostul premier Tariceanu a ales sa demisioneze din PNL, dupa ce i-a cerut liderului formatiunii, Crin Antonescu, sa se mai gandeasca asupra deciziei care a dus la trecerea partidului in opozitie.

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger