AcasăPoliticaTariceanu, despre eventualitatea unei candidaturi la Primaria Generala: "Vom analiza!"

Tariceanu, despre eventualitatea unei candidaturi la Primaria Generala: „Vom analiza!”

Nu doar din directia liberalilor se asteapta un anunt lamuritor in privinta numelui candidatului cu care PNL va merge in cursa pentru primaria Capitalei, odata cu retragerea lui Ludovic Orban, ci si din cea a ALDE.

Daca undeva catre mijlocul lunii trecute dadea de inteles ca nu isi pune problema sa ia macar in calcul aceasta varianta, mai nou co-presedintele ALDE afirma ca analizeaza, alaturi de colegii sai de partid, posibilitatea de a intra in cursa pentru Primaria Generala.

De aceasta data, din cate se poate intelege din declaratiile pe care le-a facut, marti, actualul presedinte al Senatului, lucrurile ar fi privite indeosebi din perspectiva apropierii de implinirea unui deziderat al ADE, si anume asigurarea prezentei in viitorul Legislativ.

Ca urmare, Tariceanu a lasat sa se inteleaga ca pare dispus sa puna proiectul partidului mai presus de cel personal. „Nu va ascund ca sunt multi colegi de-ai mei din ALDE care considera ca o candidatura a mea la Primaria Capitalei ar fi un plus pentru partid. Si eu analizez foarte atent aceste lucruri, dar mai ales din perspectiva obiectivului strategic pe care il avem si care este intrarea in Parlament. Deci, eu subsumez acestui obiectiv strategic toate celelalte actiuni si ale mele si ale partidului. Si din acest punct de vedere, sigur ca trebuie sa cantaresc foarte bine plusurile si minusurile, si ma voi consulta in continuare cu colegii mei, vom analiza si sunt convins ca impreuna vom lua cea mai buna decizie pentru ALDE, din perspectiva de care v-am vorbit”, a explicat Tariceanu.

Cititi si: Tariceanu, balamaua Primariei Capitalei

72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger