AcasăPoliticaTariceanu, despre candidatura sa la prezidentiale: Un proiect important, interesant si atractiv!

Tariceanu, despre candidatura sa la prezidentiale: Un proiect important, interesant si atractiv!

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu considera candidatura sa la prezidentiale “un proiect important, interesant si atractiv”.

Presedintele Senatului a precizat ca pentru a fi “incununata de succes”, posibila sa candidatura ar avea nevoie o coalizare a unor forte politice diverse ca orientare ideologica.

“Nu pot sa ascund ca este un proiect care mi se pare important, interesant pentru mine si atractiv, insa sunt foarte realist si va pot spune ca, pentru ca o astfel de candidatura sa fie incununata de succes, trebuie sa reusesc sa obtin un sprijin politic cat mai larg. Un singur partid astazi in Romania, fie el chiar si PSD, are riscuri mari de a putea duce un astfel de proiect singur la indeplinire”, a declarat Tariceanu, la RFI.

“Prin urmare, este nevoie de o coalizare a unor forte politice diverse ca orientare ideologica – de pe stanga, de pe centru-dreapta – si acesta este lucrul pe care voi incerca sa-l obtin, in asa fel incat sa pot sa-mi depun candidatura, bazandu-ma pe niste sanse reale de succes”, a adaugat presedintele Senatului.

author avatar
Alina Costache
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger