AcasăPoliticaTariceanu desfiinteaza acuzatiile procurorilor: "fac ceea ce se numeste vanatoare"

Tariceanu desfiinteaza acuzatiile procurorilor: „fac ceea ce se numeste vanatoare”

La finele mai multor ore petrecute la Inalta Curte, rastimp in care a fost audiat de magistrati in dosarul in care procurorii DNA il acuza de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, Calin Popescu Tariceanu a iesit de la instanta increzator ca a reusit sa demonteze spusele anchetatorilor anticoruptie.

Si-a propus sa demonteze punct cu punct acuzatiile pe care i le aduc reprezentantii DNA.” Si cred ca am demonstrat (…) clar ca aceste acuzatii nu se sustin, sunt niste speculatii, supozitii care nu au niciun fel de fundamanet real”, a declarat Tariceanu la plecarea de la instanta.

Al doilea om in stat a sustine ca i-au ajuns la urechi informatii cum ca „in ultima perioada procurorii au cerut sa faca denunturi la adresa mea cred ca este evident ca se urmareste cu totul si cu totul altceva (…) este clar ca procurorii fac ce se numeste vanatoare. Si nu sunt singur”. Totodata, fostul premier a acuzat faptul ca procurorii „inceaga sa smulga denunturi”.

Intrebat daca se teme de procurori, al doilea om in stat a dat un raspuns cat se poate de categoric: „foarte frica mi-este, pentru ca (…) de doi ani de zile nu am pregetat sa arat modul defectuos in care functioneaza DNA-ul (…) asa de frica-mi este ca tot eu fac sesizare impotriva lor (a reprezentantilor DNA-ului-n.r)”.

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger