AcasăPoliticaTariceanu: Daca Alain Juppe candideaza, poate si Liviu Dragnea

Tariceanu: Daca Alain Juppe candideaza, poate si Liviu Dragnea

Calin Popescu Tariceanu crede ca problemele penale (respectiv o condamnare definitiva cu suspendare si un proces in curs in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu) nu-l pot impiedica pe Liviu Dragnea sa devina premierul Romaniei.

Motivul: exista politicieni europeni de top care au revenit in viata publica dupa ce au fost condamnati de Justitie, exemplul dat de Tariceanu in acest sens fiind francezul Alain Juppe.

”Astazi citeam o stire, cu privire la Alain Juppe, fostul prim-ministru al Frantei. A fost condamnat la un moment dat, nu mai era prim-ministru, in anii 2000 a fost condamnat, un an si ceva nu a mai aparut in spatiul public. Si-a dat si demisia din functia de primar al Bordeaux. Dupa aceea a candidat la urmatoarele alegeri, a fost ales cu brio primar al Bordeaux si astazi este in poll position pentru a deveni candidatul dreptei pentru presedintia Frantei. Nu am vazut in intreaga presa franceza vreo referire la aceasta chestiune (trecutul penal al lui Juppe – n.r), asa incat…”, a pledat Tariceanu cauza amicului sau pesedist Liviu Dragnea.

author avatar
Simona Badulescu
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger