AcasăPoliticaTariceanu da asigurari: Coalitia sustine Guvernul. Acuzatiile din dosarul premierului, "extrem de...

Tariceanu da asigurari: Coalitia sustine Guvernul. Acuzatiile din dosarul premierului, „extrem de subtiri”

Coalitia va continua sa sustina actualul Executiv, a dat asigurari copresedintele ALDE, una dintre formatiunile ce fac parte din arcul guvernamental.

„Cred ca actuala Coalitie are tot interesul sa sustina Guvernul care este in functie in momentul de fata si sa mergem mai departe, in asa fel incat sa putem demonstra alegatorilor ca putem ca ne-am dus la indeplinire toate angajamentele pe care ni le-am luat la alegerile din 2012”, a mentionat Tariceanu, inainte de sedinta formatiunilor din alianta aflata la guvernare.

Totodata, Calin Popescu Tariceanu e de parere ca acuzatiile pe care procurorii anticoruptie i le aduc premierului (in dosarul Rovinari-Turceni, in care a fost trimis in judecata joi, 17 septembrie -n.r) nu sunt tocmai solide. „Am ascultat parerile specialistilor: acuzatiile care sunt in dosarul premierului sunt extrem de subtiri. (…) nu este acuzat pentru fapte care sa se fi desfasurat in timpul mandatului sau (…). Dar eu cred ca trebuie sa acceptam prezumtia de nevinovatie”, a punctat copresedintele ALDE.

Va amintim faptul ca formatiunile din Coalitie ar urma sa se intalneasca in cursul acestei zile, lucru confrmat si de catre Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, pentru a discuta in privinta sustinerii Guvernului condus de catre Victor Ponta.

author avatar
Cristina Stefan
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger