AcasăPoliticaTariceanu crede Daniel Constantin incearca sa forteze excluderea din ALDE

Tariceanu crede Daniel Constantin incearca sa forteze excluderea din ALDE

Nici vorba sa se aplaneze conflictul de la varful ALDE. E cat se poate de clar dupa cele mai recente declaratii ale unuia dintre co-presedintii Aliantei.

Tariceanu i-a dat din nou replica tanarului sau coleg de la sefia Aliantei. Pe fondul speculatiilor aparute inca de deunazi cum ca Daniel Constantin ar risca excluderea din ALDE, Tariceanu a comentat „parerea mea ca in momentul de fata cred ca asta incearca”. „Cred ca statutar Delegatia Permanenta n-o poate face, dar o poate face Congresul”, a adaugat Calin Popescu Tariceanu.

Totodata, co-presedintele ALDE s-a oprit asupra recentelor afirmatii facute de catre colegul sau de la sefia Aliantei aflate, alaturi de PSD, la guvernare. „Eu nu tin cu tot dinadinsul sa ajungem in stadiul acesta, dar declaratiile pe care le face (…) cred ca avem o diferenta majora asupra realitatii politice si a modului in care noi, ca partid liberal, ne raportat la chestiunile legate de drepturile si libertatile cetatenilor, la modul in care ar treb sa functioneze institutiile statului de drept”, a punctat acelasi Tariceanu.

Totodata, presedintele Senatului a lamurit ca nu mai are de gand sa faca nicio intelegere cu Daniel Constantin, dupa ce s-a „fript” in privinta listelor de la parlamentare. „Prefer sa se faca Congres, de alegeri, de sus pana jos. (Constantin-n.r) incearca sa se amane Congresul, doar-doar om ajunge la o intelegere (…) daca doreste, facem in partid Congres”, a conchis fostul premier.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger