AcasăPoliticaTariceanu: Cotroceniul nu este scoala profesionala si calificare la locul de munca

Tariceanu: Cotroceniul nu este scoala profesionala si calificare la locul de munca

Vorbind despre contracandidatul sau la prezidentialele de luna viitoare, Klaus Iohannis, Tariceanu considera ca acestuia ii lipseste experienta politica.

Postura de edil al unui oras, respectiv o functie administrativa, nu se poate compara nici pe departe cu cea de sef al statului, e de parere presedintele Senatului. Ca urmare, liderul PNL, aflat actualmente in fruntea Sibiului, ar avea un minus la acest capitol, considera fostul premier, candidat independent in cursa pentru Cotroceni. Chiar si asa, presedintele PLR a sustinut, la Digi 24, ca e posibil ca Iohannis sa aiba anumite calitati, insa acestea ar trebui „probate” in alte functii, inainte de a accede la cea mai inalta pozitie din stat.

Intr-un interviu acordat miercuri seara postului TV amintit, Tariceanu a explicat, referindu-se la Iohannis, ca nu se poate pune problema ca un presedinte sa „se califice la locul de munca”. „Credeti ca la Cotroceni ai timp sa te califici la locul de munca? Primaria Sibiului presupune, în primul rand, acte administrative (…) Asadar nu vii dn postura asta, fara o experienta politica prealabila, n-ai fost nici macar parlamentar, nimic, nu poti sa ocupi o functie de acest gen pe ideea ca merg acolo si o sa fac eu o figura cat de cat buna, ca la fotbal. (…) Cotroceniul nu este scoala profesionala si calificare la locul de munca”, a sustinut fostul prim-ministru, Calin Popescu Tariceanu.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger