AcasăPoliticaTariceanu considera ca e singurul candidat care il poate invinge pe Victor...

Tariceanu considera ca e singurul candidat care il poate invinge pe Victor Ponta

Fostul premier, care aspira la prima functie in stat, considera ca e singurul candidat capabil sa il invinga pe actualul sef al Guvernului, social democratul Ponta, si ca indelungata sa experienta politica ii confera un avantaj comparativ cu ai sai contracandidati la scrutinul pentru prima functie in stat.

Aflat la Sibiu, liderul Partidului Liberal Reformator a declarat ca si-a propus sa ajunga in turul doi al alegerilor alegerile prezidentiale de luna viitoare, etapa in care crede ca principalul adversar va fi actualul prim-ministru, candidatul Aliantei electorale PSD-UNPR-PC in lupta pentru Cotroceni. In cazul lui Iohannis, Tariceanu afirma ca in sondaje s-ar constata o scadere a increderii in actualul edil al orasului pe care l-a vizitat sambata, ca urmare a dosarului in care prezidentiabilul ACL este acuzat de incompatibilitate. „Sunt singurul candidat care-l poate invinge pe Victor Ponta. Mai mult de atat, ultimele sondaje indica faptul ca Ponta, care are avantajul de a fi si premier, este favorit pentru a intra in turul doi. Pe locul doi este Iohannis, dar ceea ce se intampla cu Iohannis este o scadere rapida de sustinere din cauza problemelor pe care le are cu justitia, ma refer la dosarul cu ANI, si sigur ca cetatenii isi pierd increderea”, a sustinut Tariceanu, citat de sibiu100.ro.

Referindu-se la atu-urile pe care le are in fata celorlalti competitori inscrisi in lupta pentru fotoliul de la Cotroceni, Tariceanu este de parere ca marele sau avantaj, in fata contracandidatilor la alegerile prezidentiale din noiembrie, este dat de experienta politica, indeosebi de cea de premier. „Am cea mai lunga experienta politica dintre toti candidatii”, a mai punctat actualul sef al Senatului.

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger