AcasăPoliticaTariceanu, atac la liderul liberal: Antonescu distruge PNL-ul

Tariceanu, atac la liderul liberal: Antonescu distruge PNL-ul

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu i-a comunicat actualului presedinte al PNL ca nu-i va permite sa aduca prejudicii de imagine partidului.

Calin Popescu Tariceanu, preocupat de soarta PNL

Intentia Executivului de a majora taxele si impozitele a generat tensiuni puternice intre fostul lider liberal si actualul presedinte. Ironizat de Crin Antonescu, care i-a transmis ca nu este bine sa critice ziua ce a visat noaptea, Calin Popescu Tariceanu i-a raspuns pe un ton dur, avertizandu-l ca nu va asista pasiv la ingroparea partidului. „Oamenii asteapta de la noi locuri de munca si nu noi impozite si taxe. Partidul care va deconta aceste masuri va fi sigur PNL si nu PSD.

Crin Antonescu ignora consecintele nefaste provocate de majorarea taxelor

Eu si alti colegi nu suntem dispusi si nu putem privi cu indiferenta astfel de masuri inepte”, a afirmat fostul premier, care a oferit si cateva sfaturi actualilor guvernanti. „Ar fi mai utila o transparenta si o consultare a mediului de afaceri inainte de a lua astfel de masuri. In Romania, inainte de a introduce noi taxe ar fi util sa largim baza de impozitare. Noi trebuie sa decidem masuri pentru combaterea evaziunii fiscale si largirea bazei de impozitare. Romania este din pacate de o lunga perioada de vreme subminata de evaziune fiscala. Atunci masura cea mai facila, dar inepta, e aceea de a creste impozitele”, a conchis Calin Popescu Tariceanu.

[poll id=”574″]

author avatar
National
737 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger