AcasăPoliticaTariceanu, atac la Klaus Iohannis: "E subtire rau de tot"

Tariceanu, atac la Klaus Iohannis: „E subtire rau de tot”

Calin Popescu Tariceanu, liderul Partidului Liberal Reformator, l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, presedintele Partidului National Liberal.

Cei doi se vor duela pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, iar Tariceanu a deschis balul sustinand ca „domnul Iohannis este subtire rau de tot cand vine vorba de experienta politica”.

Tariceanu spune ca este cel mai bun candidat de centru-dreapta la alegerile prezidentiale, in conditiile in care nu pare sa existe un adversar care sa aiba anvergura lui.

Despre Klaus Iohannis, Tariceanu a mai spus ca „saltul e urias de la primaria unui oras la presedintia unei tari, tinand cont ca primaria te indreapta mai mult spre rezolvarea unor probleme administrative, iar la presedintie trebuie sa fii capabil sa abordezi probleme de politica externa sau de securitate nationala”.

Conform Realitatea TV, Tariceanu este de parere ca Victor Ponta, liderul PSD, are mari sanse sa ajunga in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, „daca ne luam dupa toate sondajele care il plaseaza pe primul loc”.

author avatar
Cristi Ionita
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger