AcasăPoliticaTariceanu anunta: Ciolos urmeaza sa prezinte luni lista ministrilor si programul de...

Tariceanu anunta: Ciolos urmeaza sa prezinte luni lista ministrilor si programul de guvernare

De la desemnarea sa in postura de premier, Dacian Ciolos are la dispozitie 10 zile pentru a veni in fata senatorilor si a deputatilor cu numele ministrilor din Cabinetul pe care ar urma sa il conduca, dar si cu prevederile programului sau de guvernare.

Iar din cate a afirmat, in urma cu scurta vreme, co-presedintele ALDE si, totodata, presedintele Camerei Superioare a Parlamentului fostul comisar european ar urma sa vina deja in fata alesilor, in prima zi a saptamanii viitoare, atat cu numele ministrilor din viitorul Cabinet, cat si cu programul de guvernare. „Din ce stiu, din ce am discutat cu presedintele Iohannis, premierul urmeaza luni sa prezinte in Parlament programul si echipa ministeriala”, a precizat Calin Popescu Tariceau, miercuri la pranz, de la Parlament.

Co-presedintele ALDE a adaugat ca, ulterior acestui moment, in cursul zilelor de luni si marti vor avea loc audierile, pentru ca marti dupa-amiaza, cel mai probabil, sa aiba loc si votul de investitura.

Va amintim ca deunazi numele lui Ciolos a fost anuntat, de catre seful statului, drept propunerea pentru viitorul premier, dar si ca inca din aceasta dimineata, fostul comisar european a avut o intalnire cu liberalii, pentur ca ulterior in decursul zilei sa aiba intrevederi, printre altii, si cu social-democratii.

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger