AcasăPoliticaTariceanu: Am inceput sa fiu cautat de multi colegi din PNL, din...

Tariceanu: Am inceput sa fiu cautat de multi colegi din PNL, din afara PNL

Incepand prin a spune ca nu se regaseste in decizia liberalilor de a se alia PPE, fostul presedinte al PNL, Calin Popescu Tariceanu, a continuat prin a declara ca nu i se pare normal ca o conducere interimara sa ia decizii importante pentru un partid.

Mai mult, fostul premier sustine ca a fost cautat, atat de actuali, cat si de fosti membri ai PNL, care si-ar fi marturisit nemultumirea fata de actuala situatie din formatiunea liberala, si ca urmeaza sa aiba discutii cu acestia. „Pot sa va spun ca in aceste zile am inceput sa fiu cautat de multi colegi din PNL, de oameni din afara PNL, care isi manifesta si ei nemultumirea si insatisfactia, si, sigur ca, in urma discutiilor cu acesti oameni, voi putea sa iau o decizie”, a afirmat, miercuri, presedintele Senatului.

In opinia fostului premier, actuala conducere a PNL, desi a parut sa-si asume rezultatul nu tocmai multumitor la alegerile europarlamentare, continua sa faca planuri pentru partid, iar mult-discutatul Congres ar fi „o virgula” in acest parcurs. „In momentul de fata, ceea ce ar trebui sa ne preocupe, este evolutia PNL-ului. Nu sunt indiferent si nu vreau sa cred ca povestesc cu o oarecare placere. Vad lucrurile deteriorandu-se din ce in ce mai mult in PNL in privinta deciziilor majore. Nu este normal ca o asa-zisa conducere interimara sa ia decizii de o astfel de importanta pentru un partid”, a punctat Tariceanu, insistand ca nu vrea sa faca parte dintr-o echipa de conducere care are „un stil nu autoritar, ci dictatorial”.

238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger