AcasăPoliticaTariceanu: Am acceptat sa candidez la sefia Senatului

Tariceanu: Am acceptat sa candidez la sefia Senatului

Propus de USD pentru a prelua sefia Senatului, odata cu demisia lui Crin Antonescu, Calin Popescu Tariceanu a acceptat provocarea de a candida pentru aceasta functie.

Tariceanu ar putea deveni al doilea om in stat, daca propunerea de a ocupa aceasta functie, despre care Tariceanu spune a il onoreaza, va primi suficiente voturi in acest sens. „Am acceptat aceasta propunere care ma onoreaza si care am convingerea ca ne va da posibilitatea sa mergem inainte cu proiectul USL, cu care ne-am angajat in fata cetatenilor. In acest fel sper sa-mi aduc o contributie importanta, consistenta, sa le promovam interesele, dar si angajamentele pe care le-am luat, sa el ducem la indeplinire”, a precizat, luni, fostul liberal.

Actualmente senator independent, Tariceanu a declarat ca se asteapta ca unii dintre fostii colegi sa ii acorde votul de incredere. „Ma astept la un vot de sustinere din partea fostilor colegi”, a mai spus fostul premier.Antonescu si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Senatului in urma cu o saptamana, chiar in fata plenului reunit cu ocazia votului de investire a Cabinetului Ponta 3. Interimatul la sefia acestei Camere a Parlamentului este asigurata de social-democratul Cristian Dumitrescu.

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger