AcasăPoliticaTariceanu a dat ochii cu magistratii, la Curtea Suprema

Tariceanu a dat ochii cu magistratii, la Curtea Suprema

In dimineata zilei in care in Parlament se dezbate motiunea de cenzura la adresa Guvernului Grindeanu, presedintele Senatului si, totodata, co-presedintele ALDE, a ajuns la Inalta Curte.

Prezenta lui Calin Popescu Tariceanu la Instanta Suprema are legatura cu dosarul in care procurorii anticoruptie brasoveni l-au trimis in judecata, in vara anului trecut, fiind acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Tariceanu si aparatorii sai legali au formulat o contestatie la hotararea de incepere a judecarii pe fond a cauzei, iar miercuri aceasta solicitare are termen de analizare.

E de mentionat faptul ca, inainte de a ajunge in sala de judecata, al doilea om in stat a ales sa nu faca niciun comentariu in legatura cu motivele prezentei sale la Inalta Curte. Ramane de avzut daca va face vreo precizare in clipa in care va pleca de la instanta.

author avatar
Cristina Stefan
244 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta excelenta in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: cami21_2005@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger