AcasăPoliticaTariceanu a anuntat cand se lanseaza Grupul de initiativa pentru pastrarea identitatii...

Tariceanu a anuntat cand se lanseaza Grupul de initiativa pentru pastrarea identitatii liberale

Declarandu-se in continuare preocupat de o serie de probleme din PNL, fostul premier a sustinut ca peste doua zile va fi lansat Grupul de initiativa pentru pastrarea identitatii liberale, din care ar urma sa faca parte si parlamentari ai partidului condus, interimar, de Klaus Iohannis.

Tariceanu continua sa se declarare ingrijorat de „abaterile” din randul formatiunii liberale. „Grupul de initiativa de care v-am vorbit se constituie ca un semnal de alarma pentru derapajele pe care PNL le inregistreaza in acest moment, ma refer la abaterile de la statut, la deciziile privitoare la fuziunea cu PDL, la parasirea familiei liberalilor europeni si trecerea in familia populara la nivelul Parlamentului European”, a sustinut fostul prim-ministru.

Din acest grup de initiativa ar urma sa faca parte si parlamentari din cadrul PNL. Anuntul facut de catre Calin Popescu Tariceanu vine la doar cateva zile dupa ce fostul lider al PNL preciza ca a discutat si urma sa mai discute cu mai multi liberali nemultumiti de ceea ce se intampla in formatiunea amintita. „Probabil ca in curand va trebui sa anuntam ceva si in masura in care aceste framantari capata o concluzie concreta”, declara ex-premierul.

Cititi si: Tariceanu sustine ca discuta cu mai multi liberali nemultumiti: In curand va trebui sa anuntam ceva

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger