AcasăPoliticaTariceanu a anuntat ca va candida la prezidentiale

Tariceanu a anuntat ca va candida la prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu intra in cursa pentru presedintia Romaniei. Sustinut de ai sai colegi din Grupul de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale, fostul premier a anuntat si ca va demara procedurile de infiintare a unui nou partid liberal.

„Noi vom tine vie flacara liberalismului in Romania”, asigura Tariceanu in mesajul adresat „colegilor liberali”, prin intermediul contului sau oficial de pe o cunoscuta retea de socializare.

Tot prin intermediul acestei scrisori deschise, fostul lider al PNL a anuntat ca, in acelasi timp cu procedurile de infiintare a noii formatiuni politice, vor fi incepute demersurile privind strangerea semnarurilor necesare pentru inscrierea sa in cursa pentru Cotroceni. „Simultan, vom initia actiunea de strangere a semnaturilor necesare inscrierii legale a candidaturii la presedintia Romaniei a subsemnatului, Calin Popescu Tariceanu”, anunta liderul Senatului, pe Facebook. Nu inainte de a preciza ca si-ar fi dorit sa faca acest anunt legat de intentia sa de a intra in lupta pentru cea mai inalta functie in stat, din partea PNL, la Congresul liberalilor, insa cum acest lucru nu a fost posibil, a ales aceasta varianta. „As fi preferat sa va adresez acest mesaj ca participant la congresul PNL, in calitate de delegat, de candidat la presedintia partidului, aflat pe lista celor care solicita onoarea de a reprezenta PNL la alegerile prezidentiale„, sustine Tariceanu.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger