AcasăPoliticaT. Basescu, despre Declaratia Parlamentului privind demisia sa: O actiune de intimidare...

T. Basescu, despre Declaratia Parlamentului privind demisia sa: O actiune de intimidare a justitiei. A fraternizat cu clanul Bercea

Seful statului considera ca, prin actiunea adoptata in ziua precedenta, in Parlament, respectiv votul favorabil dat Declaratiei prin care i se cere demisia, in urma scandalului in care este implicat fratele sau, Legislativul ar fi „fraternizat cu clanul Bercea”,

Intrebat in legatura cu votul exprimat, miercuri, de catre alesii reuniti in plenul camerelor, Traian Basescu a raspuns ca, in opinia sa, parlamentarii s-au bazat pe declaratiile membrilor familiei Anghel si ca nu ar fi tinut cont si de faptul ca fratele sau, Mircea Basescu, a denuntat autoritatilor faptul ca ar fi fost santajat. Ca urmare, liderul de la Cotroceni vede acest demers al Parlamentului ca pe o actiune de intimidare a justitiei. „Aici discutam despre o declaratie a Parlamentului care preia integral sustinerile clanului Bercea si care judeca inaintea justitiei. Este, in opinia mea, un lucru extrem de grav pe care l-a facut Parlamentul, o actiune de intimidare a justitiei, pentru ca toata declaratia se sustine pe afirmatiile, pe franturile de filmari pe care le-a oferit clanul Bercea (…) NImeni nu ia in consideratie faptul ca fratele meu a facut denuntul de santaj”, a sustinut presedintele.

Mai mult, Traian Basescu acuza faptul ca Legislativul „a fraternizat” cu clanul Bercea, respectiv cu familia lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial. „Nu vreau sa se spuna ca influentez justitia. Reactia mea este la intrebarea dumneavoastra si la declaratia politica a Parlamentului, care deja a fraternizat cu clanul Bercea. Asta este realitatea Romaniei de astazi. Spun a fraternizat cu clanul Bercea pentru ca este preluata si impregnata de punctele de vedere exprimate de Antena 3, reprezentanti ai clanului, si in general abordeaza realitatile, intre ghilimele, ale clanului Bercea”, a mai punctat seful statului.

Va reamintim faptul ca Parlamentul a adoptat, cu 344 de voturi „pentru”, Declaratia prin care solicita sefului statului sa isi prezinte demisia, ca urmare a scandalului in care este implicat fartele sau, Mircea Basescu, acuzat de trafic de influenta. Anterior acestui vot, presedintele declara ca isi va duce mandatul pana in ultima zi si ca nu planuieste sa demisioneze.

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger