AcasăPoliticaSustinatorii PSD dau fuga la PMP

Sustinatorii PSD dau fuga la PMP

PSD a inceput deja sa plateasca pretul guvernarii. Electoratul dur al partidului, cel care la indemnul lui Liviu Dragnea s-a ridicat din morti doar ca sa voteze cu PSD, s-a transferat intre timp la Miscarea Populara.

„Mortii lui Dragnea” sustin cauza PMP si cer alaturi de reprezentantii acestei formatiuni eliminarea accizei pe combustibil. Cel putin asta reiese din raportul realizat de Corpul de Control al premierului.

Liviu Dragnea (foto jos) a aflat ca mortii isi schimba si ei optiunile politice
Liviu Dragnea

Ponta „ii arde” cu Parchetul

Victor Ponta i-a numarat Elenei Udrea semnaturile anti-acciza si, dupa ce a semnalat mai multe nereguli, a decis sa sesizeze Parchetul. Noua cutii, cu 63 de bibliorafturi, reprezentand petitia colectiva impotriva taxei pe benzina, au fost luate la puricat de Corpul de Control al prim-ministrului.  In urma verificarilor s-a constat ca din totalul semnaturilor numai 2.748 pot fi considerate petitionari conform prevederilor legale. In consecinta, Guvernul a anuntat ca va sesiza Parchetul pentru petitia depusa de Daniel Geanta din partea Partidului Miscarea Populara (PMP), aratand ca peste 200.000 nu pot fi identificate sau contin date false. De asemenea, Executivul a mai informat ca  au fost identificate mai multe cazuri de  persoane care figurau ca semnatari ai petitiei, dar care decedasera inainte de intocmirea listei.

Udrea il acuza pe premier de santaj

Asa cum era de asteptat, anuntul venit din partea Guvernului i-a starnit pe cei de la PMP, deputatul Elena Udrea precizand ca ii va face o plangere penala pentru santaj si amenintare premierului. „Domnul Victor Ponta confunda Miscarea Populara cu PSD. Crede ca daca domnul Dragnea si baronii locali au furat la alegeri si la referendum, partidul acesta, care e un partid de oameni tineri, face exact ce au facut ei. Ii facem plangere pentru ca ameninta si santajeaza oameni care au avut curaj sa semneze cu adresa, cu nume, cu prenume, cu numar de telefon pe aceste liste, impotriva accizei”, a mai spus Udrea. Demersul acesteia pare sa aiba si binecuvantarea presedintelui Traian Basescu. „Probabil si semnatura mea este falsa”, a comentat seful statului informatia venita de la Guvern.

[poll id=”743″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger