AcasăPoliticaSuspiciuni privind excluderile din PNL. Liberalii au baut apa dupa Roberta Anastase

Suspiciuni privind excluderile din PNL. Liberalii au baut apa dupa Roberta Anastase

Voci din PNL considera ca Dianei Tusa i s-a facut o nedreptate

Ecoul excluderilor nu s-a stins inca in PNL. Desi aparent apele s-au mai linistit in partidul condus de Crin Antonescu, voci din interior dezvaluie amanunte halucinante din sedinta Delegatiei Permanente in care au fost maziliti Andrei Chiliman si Diana Tusa.

Voci din PNL considera ca Dianei Tusa i s-a facut o nedreptate

Crin Antonescu si-a atins scopul. Modul in care primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman si deputatul Diana Tusa au fost eliminati din partid a cam bagat spaima in liberali, acestia fiind foarte atenti sa nu-l deranjeze cu ceva pe liderul lor. Initiativa Romania Liberala, Andrei Chiliman sau Vlad Moisescu au devenit subiecte tabu in PNL. Mai mult, sunt parlamentari ai partidului care evita sa fie vazuti alaturi de Diana Tusa, pentru a nu fi luati la ochi. Exista insa si liberali, destul de multi la numar, care nu-si pot tine in frau indigrnarea si care sustin ca au pe constiinta „un vot nu tocmai corect”.

„Este regretabil ca s-a ajuns aici. Ca membru de drept in Delegatia Permanenta am participat la sedinta din 27 mai si pot sa va spun ca rezultatele anuntate nu au fost conforme cu optiunile noastre. Nu stiu in cazul lui Andrei Chiliman cum au stat lucrurile,  dar pot sa va spun ca in cazul Dianei Tusa voturile, o suta sau cat au fost pentru excludere, au fost aranjate. Personal am mari semne de intrebare in ceea ce priveste sanctionarea acesteia si a corectitudinii votului”, ne-a declarat un lider local al PNL.

author avatar
Victor Paun
465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger