AcasăPoliticaSurse: Udrea ar vrea sa plece din PDL catre un alt partid

Surse: Udrea ar vrea sa plece din PDL catre un alt partid

Tabara Elenei Udrea ar putea parasi PDL. Totul ca urmare a problemelor de dupa alegerile de sambata, semnalate in constestatia depusa de catre fostul ministru al Turismului.

Potrivit unor surse, Udrea s-ar gandi sa plece din partidul condus de Blaga si sa se indrepte catre Miscarea Populara, inregistrata inca de anul trecut. Alaturi de ea ar urma sa paraseasca formatiunea si alti colegi, conform B1TV. Comisia de organizare a Conventiei Nationale a PDL a respins contestatia depusa de Udrea, stabilind ca votul de sambata, in urma caruia Blaga a fost reales in fruntea PDL, a fost unul corect. Nemultumiti de ce s-a intamplat sambata, se pare ca mai multi sustinatori ai Elenei Udrea au amenintat ca vor pleca din partid.

Intrebata, seara trecuta, daca exista riscul scindarii PDL, Udrea a raspuns: „Nu as vrea nici macar sa ma gandesc la aceasta posibilitate. (…) Dupa anuntarea acestui rezultat, sala era impartita in doua. Partidul trebuie sa ramana unit, insa si ei trebuie sa dea curs contestatiei”.

author avatar
eNational
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger