AcasăPoliticaSurpriza: Vadim vrea sa fie NASUL copilului Elenei Basescu! La ce nume...

Surpriza: Vadim vrea sa fie NASUL copilului Elenei Basescu! La ce nume s-a gandit!

Corneliu Vadim Tudor a facut un anunt surprinzator, duminica, in cadrul Congresului Organizatiei Internationale a Romilor, la care a participat si Elena Basescu. Presedintele PRM s-a oferit sa il boteze pe nepotul sefului statului.

Europarlamentarul Vadim Tudor, a declarat duminica, la Sibiu, ca ar vrea sa fie nasul nepotului presedintelui Romaniei, si chiar i-a sugerat Elenei Basescu sa-i puna copilului numele „Vadim”, convins fiind ca fiica lui Traian Basescu va naste un baiat.

„Eu cred ca ecograful nu a gresit. In patru luni se stie. Poate sa fie orice. Daca e baiat, sa-i spuna Vadim. Daca e fata, sa-i spuna Vadima”, a afirmat presedintele PRM.

Totodata, Vadim a mai mentionat ca rafuiala dintre el si Traian Basescu nu are nicio legatura cu fiica sefului statului: „E gogosica lui tata, cum ii zice taica-sau, dar eu tin la ea, eu tin si o ocrotesc. Si cand a avut nunta si huiduiau niste neispraviti la biserica, eu le-am facut asa, ‘aici e Casa Domnului, lasati fata in pace’. Eu am relatiile cele mai bune cu ea”.

In ceea ce-l priveste pe primul nepot al lui Basescu, fie ca-i va fi nas, ori ba, Vadim este decis sa participe macar la botezul lui. „Da. Ma duc la botez. Sa-i dea Dumnezeu sa aiba cati mai multi copii”, i-a urat politicianul Elenei Basescu.

author avatar
Alina Costache
602 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger