AcasăPoliticaSuccesiunea lui Nicolescu pune pe jar PSD Arges

Succesiunea lui Nicolescu pune pe jar PSD Arges

FLORIN TECAU - Un pesedist caruia colegii de partid nu stiu cum sa-i traga mai repede scaunul lui Nicolescu de sub fund

Debarcarea lui Constantin Nicolescu, ”baronul” de Arges (proaspat condamnat definitiv), a declansat lupta pentru preluarea acestei feude pesediste.

FLORIN TECAU - Un pesedist caruia colegii de partid nu stiu cum sa-i traga mai repede scaunul lui Nicolescu de sub fund

Interimar la comanda CJ Arges este, in prezent, Florin Tecau. Acesta nu este insa pe gustul primarului Pitestiului, Tudor Pendiuc, pesedistul nr. 2 din judet pe vremea lui Nicolescu, care vrea sa-si ”puna omul” in fruntea CJ. Aceeasi pretentie il macina insa si pe deputatul PSD Mircea Draghici, mai ales ca sotia acestuia manifesta si ea ambitii politice. Iar lupta pentru ”cascavalul” judetean argesean este amplificata si de dublarea mizei, din moment ce retragerea lui Nicolescu a lasat liber si scaunul de sef al filialei PSD.

TUDOR PENDIUC - Primarul pesedist al Pitestiului si-ar dori sa conduca, prin interpusul sau, si Consiliul Judetean

In ceea ce priveste conducerea centrala a PSD, lumea intelege situatia, dar isi doreste transarea grabnica a succesiunii ca nu cumva razboiul declansat in Arges sa afecteze rezultatele partidului la europarlamentare. Nu de alta, dar Argesul – un judet rosu para – a fost o adevarata mina de voturi pentru PSD, cata vreme a fost condus de Nicolescu.

author avatar
Simona Badulescu
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger