AcasăPoliticaStroe reia tema suspendarii presedintelui: Este inacceptabil comportamentul lui Basescu

Stroe reia tema suspendarii presedintelui: Este inacceptabil comportamentul lui Basescu

Catalogand drept „inacceptabil” comportamentul sefului statului, in legatura cu Congresul PDL, ministrul de Interne Radu Stroe sustine ca ar trebui readusa in discutie suspendarea lui Basescu.

„Aseara (sambata seara-n.r.) s-a petrecut un fapt, zic eu incredibil, inacceptabil, comportamentul domnului Basescu. El este inacceptabil si referitor la Constitutie, este inacceptabil si referitor la baietii aceia din PDL care l-au slujit atatia ani de zile si aseara a tras cu buretele si a sters tot. E inacceptabil si din punctul de vedere al unui presedinte al unui stat. Incredibil, dupa parerea mea trebuie sa ne gandim din nou la suspendare, pentru ca dansul nu numai a spus, dansul a si facut”, a declarat Stroe, potrivit digi24.ro.

Dupa ce sambata dimineata a participat la Conventia PDl, Basescu a postat, seara trecuta, un msej pe Facebook, spunand „definitiv si pentru totdeauna” si „Adio, Partid Democrat”.

„Am vazut rezultatul Conventiei PDL, cred ca am fost cinstit cu acest partid. I-am spus ca dupa aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au inteles sa fie democrati ma face sa spun acum definitiv si pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astazi ne-am despartit. Ei nu mai sunt o piatra de moara pentru mine, eu nu mai sunt o piatra de moara pentru ei. Ma voi dedica constructiei unei alte solutii de dreapta, cu oameni cinstiti, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care accepta dreptul democratic al contestatiei si vreau sa stiti ca nu voi face nimic pentru a aduce alaturi de mine vreo bucatica din PDL”, a afirmat Traian Basescu, intr-un mesaj video postat pe pagina de Facebook „Alaturi de presedintele nostru”.

author avatar
eNational
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger