AcasăPoliticaStroe il trage si pe Chitoiu dupa el

Stroe il trage si pe Chitoiu dupa el

Pus la zid de colegii din PNL, care i-au retras sprijinul politic, Radu Stroe a acceptat intr-un tarziu sa se dezlipeasca de scaunul de la Interne. Cu un tupeu fantastic, fostul ministru a declarat ca demisia lui este una de onoare.

Radu Stroe a reusit cu greu sa-si localizeze onoarea
Delegatia Permanenta a PNL va decide soarta lui Daniel Chitoiu
Crin Antonescu pune la punct garda veche din partid

Dupa ce zile in sir a sfidat opinia publica, Stroe a avut pretentia ca lumea sa considere gestul sau drept unul de integritate morala. ”Am decis sa imi depun demisia in semn de onoare si pentru apararea demnitatii pompierilor din cadrul IGSU, care au primit nedrepte acuzatii. Ei sunt eroii care, alaturi de politisti si jandarmi, au salvat si vor salva in continuare viata oamenilor. (…) Ca o ironie a sortii, pentru ei si pentru personalul MAI, se va demonstra foarte repede faptul ca obligatiile si responsabilitatile in problema alertarii, a intocmirii planului de cautare, a localizarii epavei avionului si a supravietuitorilor apartin altor institutii ale statului si nu MAI sau IGSU”, a afirmat liberalul. Pana in momentul in care PNL va nominaliza un nou ministru, interimatul este asigurat de vicepremierul Gabriel Oprea.

Ministrul Finantelor are zilele numarate

Odata rezolvata problema  Radu Stroe,  presedintele PNL, Crin Antonescu, intentioneaza sa treaca la urmatorul nivel: sacrificarea ministrului de Finante. Avertizat in repetate randuri de colegi, liderului liberal i-a luat ceva timp sa se convinga de faptul ca Daniel Chitoiu este ”omul lui Victor Ponta”. Acum ca a inteles in ce tabara joaca vicepresedintele lui, Antonescu vrea sa-l dea pe mana baronilor locali. Care-l asteapta de mult timp la cotitura, dupa ce aproape un an de zile i-a umilit in mod constant. Potrivit unor surse din PNL, citate de gandul.info, locul lui Chitoiu (ministru de Finante si vicepremier) va fi luat de Klaus Iohannis, miscare prin care liberalii spera sa-l mai tina din scurt pe Victor Ponta.

[poll id=”680″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.672 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger