AcasăPoliticaStolojan: Lucian Duta, o petarda anti-Fenechiu aruncata de USL

Stolojan: Lucian Duta, o petarda anti-Fenechiu aruncata de USL

Theodor Stolojan il acuza pe Victor Ponta ca reinvie artificial o situatie deja lamurita de DNA pentru a pune batista pe tambalul condamnarii ministrului Fenechiu.

Lucian Duta beneficiaza de ajutorul europarlamentarului Theodor Stolojan
Theodor Stolojan
Colegii de guvern ai lui Relu Fenechiu nu stiu cum sa stearga condamnarea acestuia de pe agenda presei

Pe europarlamentarul PDL l-a scos din sarite aparitia raportului prin care Corpul de Control al Guvernului il scoate pe Lucian Duta vinovat de intarzierea implementarii cardului national de asigurari de sanatate la doar doua zile dupa ce ministrul liberal al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Strania coincidenta – ”Un asemenea caz nu apare intamplator cand vine in aceeasi perioada cu condamnarea penala a unui ministru in functie, fapt de o gravitate greu de evaluat” –, combinata si cu aruncarea pe piata a raportului intr-o zi de duminica, l-a facut pe Stolojan sa catalogheze actiunea drept o simpla ”petarda” menita sa acopere scandalul mediatic starnit de condamnarea unui ministru in functie – premiera judiciaro-politica pe scena damboviteana.

”USL e de un an la putere si nu avem inca acel card de sanatate, care este incriminat in acest raport”, acuza la rindul lui Theodor Stolojan, adaugand si ca DNA a mai investigat o data cauza si situatia ”a fost lamurita”, prin urmare sesizarea facuta ieri contra lui Lucian Duta este doar ”o ciorba reincalzita despre presupuse prejudicii”. Fostul sef al CNAS a raspuns si el atacului direct: ”Victor Ponta este premierul care blocheaza sistemele antifrauda proiectate si aplicate de mine in sistemul de sanatate. Scandalul Fenechiu, pe care il deconteaza tot Victor Ponta, i-a marit premierului starea de nervozitate si l-a facut sa recidiveze in minciuna prosteasca”.

author avatar
Simona Badulescu
934 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger