AcasăPoliticaSRS trambiteaza ruperea USL-ului

SRS trambiteaza ruperea USL-ului

Sorin Rosca Stanescu sustine ca liberalilor le-a cam ajuns cutitul la os si sunt satui pana peste cap de combinatia cu pesedistii.

S-au dus vremurile in care USL defila strans unit in jurul celor doi conducatori iubiti, avertizeaza Sorin Rosca Stanescu (foto jos)
Sorin Rosca Stanescu

Conform senatorului PNL, nemultumirea liberalilor a atins cele mai mari cote in tara, de unde unele voci pomenesc deja de separare. Suficient de tare cat sa se ia in calcul dezbaterea acestei variante la intalnirile USL programate sa aiba loc la Constanta, sustine Rosca Stanescu. In context, SRS lasa sa se inteleaga ca supararea cea mare vizeaza nu atat desconsiderarea ministrilor PNL, cat lasarea primarilor prada DNA si ANI. Situatie pe care liberalii tin mortis sa o rezolve cumva, chiar daca Victor Ponta vrea ca lucrurile sa ramana asa cum sunt, pentru ca nu cumva sa-si deterioreze el relatiile abia infiripate cu liderii occidentali. Liberalii nu se-ncurca insa in imaginea externa a lui Ponta, ci reclama la tot pasul ca ei sunt cei vanati, cu dedicatie, de DNA si ANI. Ca dovada, au si gasit o rezolvare in cazul primarilor reclamati de ANI, respectiv modificarea legii ”pentru viitor” si trecerea unei legi de amnistiere prin Parlament ”pentru trecut”, dupa cum propune Sorin Rosca Stanescu. In plus, penelistii spera sa-l inghesuie pe Ponta la finalul acestei saptamani, in timpul intalnirilor de la malul marii, si sa-l convinga sa ”solidarizeze” cu ei in lupta declansata contra ANI si DNA.

Pe pesedisti ii doare-n cot de suferintele liberalilor

Spre deosebire de liberalii care spera sa puna USL-ul la cale la finalul saptamanii, aducand PSD-ul la sentimente mai bune fata de PNL, social-democratii lui Ponta trateaza evenimentul ca pe un prilej de binemeritata distractie. Concret, liberalii si-au programat plangerea de mila si spargerea de capete miercuri si joi, vineri urmand sa aiba loc intilnirea cu pesedistii. Pesedistii n-au insa nicio treaba cu necazurile care s-au abatut asupra penelistilor si se gandesc doar la ce va urma dupa ce vor scapa de corvoada discutiilor, respectiv la cat de bine se vor distra ei tot week-end-ul in cluburile de pe litoral.

[poll id=”582″]

author avatar
Simona Badulescu
2.292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger