AcasăPoliticaSRS, pus pe faras in regim de urgenta

SRS, pus pe faras in regim de urgenta

Dupa esecul atacului contra lui Basescu, liberalii il repudiaza pe Sorin Rosca Stanescu

Crin Antonescu se tine de cuvant si il exclude pe Sorin Rosca Stanescu din PNL. Evenimentul va avea loc luni, la sedinta BPN special convocata in acest scop.

Dupa esecul atacului contra lui Basescu, liberalii il repudiaza pe Sorin Rosca Stanescu

Soarta lui Rosca Stanescu a fost pecetluita dupa ce Parchetul General a anuntat ca documentele prezentate de senatorul PNL (referitoare la virarea a 7 milioane de USD in conturile Aliantei DA, in timpul campaniei din 2004) sunt false: ”nu sunt reale, respectiv nu au fost efectuate”. La auzul verdictului, Antonescu a anuntat ca excluderea lui SRS va ateriza chiar astazi pe masa BPN, conform statutului: ”Nu e de acceptat in PNL sa umbli cu falsuri (…) Nu e vorba de imagine, si eu si in general in PNL putem sa ne asumam pierderi temporare de imagine, dar pentru un lucru in care credem, pentru un lucru despre care credem ca e corect, aici nu e vorba de imagine, ci este vorba de un lucru profund incorect si asa ceva nu putem accepta”.

Gata sa puna punct carierei liberale a lui Stanescu, Antonescu nu este in schimb dispus sa-i mai faca o placere lui Traian Basescu, sapand in trecutul lui SRS. ”Nu am de ce sa-l intreb eu pe Rosca Stanescu ce bani primea in 2004, cand ei aproape dormeau in acelasi pat, cu Basescu vreau sa spun. Daca insinueaza ca s-au intamplat lucruri ilegale, nu la mine… stie adresa, stie dumnealui unde trebuie sa se adreseze”, a respins liderul PNL sugestia lui Basescu, pe care a si catalogat-o drept ”un alt fonfleu penibil, asa, securistic, baietii intre ei”.

[poll id=”636″]

author avatar
Simona Badulescu
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger