AcasăPoliticaSRS: Basescu are bani ascunsi in Seychelles

SRS: Basescu are bani ascunsi in Seychelles

Traian Basescu si Sorin Rosca Stanescu se razboiesc in continuare

Sorin Rosca Stanescu il acuza pe Traian Basescu ca ar avea conturi bancare in Seychelles. Atacul a are loc dupa ce seful statului, acuzat de SRS ca a luat mita in cazul Rosia Montana, l-a dat pe acesta in judecata.

Traian Basescu si Sorin Rosca Stanescu se razboiesc in continuare
Sorin Rosca Stanescu

Rosca Stanescu revine in forta cu acuzatiile, afirmand ca Traian Basescu are conturi ascunse in strainatate. ”Celui care ieri m-a dat in judecata pentru ca am spus, in calitate de senator PNL, cateva adevaruri scandaloase vizand legaturile frauduloase pe care le are cu Gold Corporation in afacerea Rosia Montana, ii atrag astazi atentia asupra propriilor sale conturi. Din strainatate. Depozite de bani in sucursale bancare situate in Seychelles. Banii din aceste depozite provin de la o serie de corporatii. Cum ar fi: Asia Invest, Newmont Mining Corporation, Grupul Tester, Westport Communications, Upetrom Trading, Astalvi, Technostrate si, fara doar si poate, RCS-RDS”.

In context, Stanescu afirma ca Basescu, ”in calitate de principal beneficiar al activitatii comunitatilor serviciilor secrete desfasurate cu mari eforturi si pe bani publici”, a stiut, tolerat si  protejat ”toate faptele ilegale care, pana in prezent, au fost devoalate Comisiei Rosia Montana”.

author avatar
Simona Badulescu
557 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger