AcasăPoliticaSova viseaza la demisia lui Radu Ghetea

Sova viseaza la demisia lui Radu Ghetea

Dan Sova o comite din nou, ca ”om de drept”. Calitate in care se antepronunta in scandalul creditului luat de Ioana Basescu: ”Sunt niste ilegalitati acolo, la CEC”.

USL vrea sa profite de scandalul creditului luat de Ioana Basescu si sa scape cat mai ieftin de presedintele CEC Bank, Radu Ghetea

”Imi permit sa ma antepronunt, pentru ca sunt om de drept. (…) Stiu cum se dau credite, am aceasta specializare din domeniul juridic, cu financiarul”, a decretat Sova. Odata trasa concluzia, ”specialistul” Dan Sova ii sugereaza presedintelui CEC, Radu Ghetea, sa demisioneze: ”Ar fi fost o solutie frumoasa de iesire de aici, pentru ca, v-am spus, din punctul meu de vedere ilegalitatile sunt evidente”. Si mai evidente in acest caz sunt insa clauzele contractului lui Ghetea care, ca orice bancher serios, si-a luat sigur masuri de siguranta impotriva oricarei demiteri. Altfel spus, oricat ar fi el de om de drept specializat ”cu financiarul”, Sova viseaza degeaba la demisia lui Ghetea. Pentru a-si pune omul lor in fruntea CEC, uselistii vor fi obligati sa-l prinda cu ceva concret pe Radu Ghetea, nu sa se bazeze pe expertiza lui Dan Sova.

author avatar
Simona Badulescu
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger