AcasăPoliticaSova va afla, in orele urmatoare, daca va putea parasi arestul preventiv

Sova va afla, in orele urmatoare, daca va putea parasi arestul preventiv

Zi importanta pentru senatorul social-democrat, care asteapta, cu siguranta, cu nerabdare hotararea instantei in cazul sau.

Mai exact decizia magistratilor de la Inalta Curte, care vor hotari- definitiv- daca Dan Sova va putea parasi sau nu arestul preventiv, asa-numitul „Beci Domnesc”, unde se afla de la mijlocul lunii decembrie, si unde si-a petrecut si Sarbatorile de iarna, dar si inceputul noului an. De altfel, in cursul diminetii, parlamentarul, avocat de meserie, a si fost adus, din arestul preventiv, la Instanta, pentru a fi prezent la sedinta de judecata.

In prima faza, Instanta Suprema a fost de acord cu plasarea fostului ministru Sova, acuzat de DNA de trafic de influenta in dosarul cunoscut drept „CET Govora”, in arest la domiciliu, doar ca procurorii anticoruptie, care au avut la dispozitie aceasta cale de atac a deciziei, au contestat-o. Iar vineri se judeca aceasta contestatie a procurorilor, urmand ca magistratii Curtii Supreme sa se pronunte in privinta eliberarii lui Sova din arestul preventiv.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger