AcasăPoliticaSova, sub control judiciar. Decizia luata azi de ICCJ nu e definitiva

Sova, sub control judiciar. Decizia luata azi de ICCJ nu e definitiva

Dan Sova nu se dezice de prietenul Victor Ponta

Senatorul a facut, joi, un pas semnificativ catre cercetarea in libertate, dar sub control judiciar, in dosarul cunoscut drept „CET Govora”.

Dan Sova

Mai exact, magistratii Instantei Supreme, in fata carora a fost prezent Sova in cursul diminetii de joi, la sedinta in care s-a luat in discutie mentinerea arestului la domiciliu in cazul sau, au fost de acord ca masura nu se mai impune, din cate anunta B1 TV.

 

Astfel, dupa ce a stat in Arestul Central aproximativ o luna, mai exact de la mijlocul lunii decembrie si pana vinerea trecuta, pana sa fie plasat in arest la domiciliu, Sova vrea sa fie cercetat in libertate, in dosarul „CET Govora”, in care a fost trimis, deunazi, in judecata, de catre procurorii DNA, care il acuza de trafic de influenta.

Insa pana sa afle daca va scapa de restrictiile ce vin odata cu regimul de arest la domiciliu, Sova mai are de asteptat. Pentru ca, nefiind o decizie definitiva, hotararea pronuntata joi de catre magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie poate fi contestata de procurori.

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger