AcasăPoliticaSova provoaca rascoala in PSD

Sova provoaca rascoala in PSD

Pana sa afle cum o s-o scoata el la capat in dosarul ”Referendum”, Liviu Dragnea i-a pecetluit soarta lui Dan Sova. ”Cu toata parerea de rau, PSD va vota pentru ridicarea imunitatii”, a anuntat Dragnea, ieri, de pe scarile Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Voci social-democrate spun ca Liviu Dragnea l-a vandut pe Sova ca sa-si scape el pielea in dosarul referendumul

”Nu ne putem opune unor demersuri din randul justitiei”, a completat Dragnea. Anuntul a intins la maximum nervii pesedistilor, care si asa erau cu capsa pusa pe liderul lor. ”Cel mai bine era ca Dragnea sa taca, pentru ca nu avusese loc o sedinta la partid, in care sa se fi intrunit vreun for politic de conducere. Deci era parerea lui, pe persoana fizica. In plus, Dragnea a spus prostia ca nu ne putem opune cererilor justitiei. Nu e o cerere a justitiei. In Constitutie, justitia este definita ca fiind facuta de Inalta Curte si de celelalte instante prevazute de lege. Dincolo de asta, afirmatiile lui dau impresia ca noi suntem un fel de ghiseu de primiri si eliberari de acte, adica nu suntem niste oameni cu responsabilitate, care sa analizam, sa dam un vot in cunostinta de cauza, sa purtam raspunderea propriului vot…Dragnea mai avea un pic sa zica si cliseul ala cu «sa-si demonstreze nevinovatia» si ar fi fost tacamul complet, au explodat social-democratilor, conform site-ul PSnews.ro.

Date fiind schimbarile petrecute in ultima vreme, e greu de crezut ca, miruit sau nu, Dan Sova ar mai putea scapa si de aceasta data de DNA

Neracoriti doar cu atat, pesedistii in cauza l-au acuzat pe Dragnea ca ”linguseste <<statul de drept>>” si ”face pact cu diavolul” doar-doar o scapa el in dosarul ”Referendum”.

Sova primeste o saptamana de respiro

Confruntata cu o noua cerere prin care DNA solicita incuviintarea retinerii si arestarii lui Dan Sova (in dosarul in care parlamentarul este suspectat ca ar fi luat mita 100.000 de euro pentru facilitarea incheierii unui contract de asistenta juridica cu societatea CET Govora), conducerea Senatului a trimis solicitarea la Comisia juridica. Comisie care a programat votarea raportului pe 2 decembrie. Motivul amanarii: volumul mare al dosarului pe care alesii tebuie sa-l studieze (rasfoiasca): peste 2.500 de pagini.

Dragnea, la mana Livia Stanciu

Ajuns, ieri, in fata completului de cinci judecatori ai ICCJ (condus de Livia Stanciu), Dragnea s-a declarat nevinovat. Liderul PSD a sustinut ca tinerii voluntari care au lucrat pentru PSD in campania pentru referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu ”i-au scanat semnatura” si au pus-o pe adresele in care se cerea pesedistilor din teritoriu sa organizeze tombole in ziua votului, pentru a se putea astfel atinge pragul de prezenta necesar. La finalul sedintei de ieri, judecatorii au stabilit un nou termen de judecata, pe 14 decembrie. Ajuns in fata presei, Liviu Dragnea s-a aratat extrem de zgarcit in declaratii: ”In continuare cred in nevinovatia mea, in adevar, in maturitatea si intelepciunea instantei si asta este tot ce voi spune”.

author avatar
Simona Badulescu
2.553 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger