AcasăPoliticaSova, la politie: "Asta e procedura penala, o respectam"

Sova, la politie: „Asta e procedura penala, o respectam”

Dan Sova

Social-democratul Dan Sova a ajuns, luni, la sectia de politie, respectand, astfel, obligatiile impuse de masura controlului judiciar, dispusa in cazul sau de catre procurorii DNA, pe 5 iunie.

Dan Sova

A fost vorba despre prima vizita a avocatului Sova la politie, ocazie cu care senatorul a aflat si programul pe care trebuie sa-l respecte in privinta vizitelor la circa de poltiie, respectiv ca trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamana la sectie, lunea si vinerea.

Fostul ministru a anuntat din capul locului ca se supune deciziei DNA, confirmand totodata ca procurorul de caz a dispus ca nu are voie sa discute in vreunfel cu actualul premier, liderul PSD, Victor Ponta. „Este decizia procurorilor. Daca este utila anchetei… (..) Asta e procedura penala, o respectam (…) Astept in continuare sa trimita dosarul in instanta. In instanta formulam si apararea. Procurorul formuleaza acuzarea”, a anuntat Sova.

Va amintim faptul ca vinerea trecuta, dupa ce a ajuns in fata procurorilor anticoruptie, Sova a aflat ca a fost plasat sub control judiciar, pentru o perioada de 60 de zile. Actualul senator este cercetat pentru „fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni)”, „evaziune fiscala in forma continuata”, dar si „spalare de bani”.

author avatar
Cristina Stefan
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger