AcasăPoliticaSova ii arata usa lui Dragnea

Sova ii arata usa lui Dragnea

Liviu Dragnea si Dan Sova nu mai pot masca tensiunea dintre ei

Negata cu vehementa de mai toti liderii PSD, batalia pentru sefia partidului se duce pe toate fronturile. Astfel, in timp ce Liviu Dragnea incearca sa-si asigure spatele, Dan Sova „il lucreaza” pe adversarul sau la imagine.

Liviu Dragnea si Dan Sova nu mai pot masca tensiunea dintre ei

Daca vrea sa demonstreze ca este dedicat  trup si suflet partidului, Liviu Dragnea ar trebui sa renunte la pozitia pe care o are in Guvern. Altfel, toate actiunile sale sunt lipsite de credibilitate. Aceasta este concluzia la care a ajuns Sova, dupa ce presedintele executiv al PSD a explicat foarte clar ca nu va demisiona din  Executiv pentru a se ocupa de campania electorala.  „PSD se pregateste pentru cele mai importante alegeri din ultimii 25 de ani. (…) Intr-un astfel de moment simbolic, Comitetul Executiv de la Orastie trebuie sa arate ca fiecare lider al partidului este in prima linie a luptei, ca isi asuma responsabilitatea si ca interesul partidului de a castiga este mai important decat orice. (…) Personal, am facut gestul retragerii din Guvern pentru a fi in prima linie a campaniei prezidentiale. Am inteles importanta alegerilor din acest an si pentru mine nu a existat niciodata optiunea de a privi din randul doi, asaltat de problemele ministeriale firesti, o batalie fundamentala pentru destinul Romaniei”, a afirmat Sova, care nu s-a sfiit sa-i ceara lui Dragnea sa renunte „la planurile personale” si sa treaca la munca de jos. „Sunt sigur ca fiecare lider al partidului isi va face propria analiza pentru a contribui cat mai bine la campania PSD”, a conchis Dan Sova.

Vanghelie vine tare din urma!

Satul de atatea lupte interne, Marian Vanghelie si-a surprins colegii din Colegiul Executiv National al PSD anuntandu-i, ieri, ca vrea si el sa candideze la presedintia PSD, ba chiar si la Primaria Capitalei, la viitoarele locale. Conform unor relatari neoficiale, Vanghelie le-a explicat pe indelete pesedistilor ca ”nu e mai prejos” decat Liviu Dragnea si Dan Sova, ba chiar are ”mai multa experienta si vechime in partid” in comparatie cu cei doi.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger