AcasăPoliticaSorin Rosca Stanescu aprinde iar fitilul in USL

Sorin Rosca Stanescu aprinde iar fitilul in USL

Sorin Rosca Stanescu cere SRI sa-i gaseasca pe cei vinovati de interceptarea si darea-n gat a liberalilor

Sorin Rosca Stanescu, criticul de serviciu al premierului Victor Ponta, recidiveza. De aceasta data, senatorul liberal il ameninta pe seful Executivului cu un boicot parlamentar.

Sorin Rosca Stanescu ataca din nou Cabinetul Ponta

Sorin Rosca Sanescu nu are stare. Dupa ce in primavara a generat o adevarata criza in USL, determinandu-l pe Victor Ponta sa ceara renegocierea protocolului, acum liberalul a lansat un nou atac la premier. Concret, acesta a acuzat ”dispretul” pe care Executivul il manifesta fata de Parlament.  ”Atrag din nou atentia asupra unor practici daunatoare si periculoase pentru democratie, de care se face vinovat, in mod constant, Guvernul USL condus de premierul Victor Ponta. Ma refer la respingerea cvasigenerala a proiectelor de legi initiate de parlamentari ai diferitelor partide”, a declarat Sorin Rosca Sanescu.

In sprijinul afirmatiilor sale, senatorul PNL a venit chiar cu ”date statistice” . ”In urma cu o saptamana, Guvernul Ponta a dat aviz negativ pentru nu mai putin de 19 proiecte de legi, neexistand nicio situatie de aviz favorabil. In ultima sedinta de Guvern, care a avut loc marti, 30 iulie, Guvernul Ponta a avizat negativ alte 18 proiecte de acte normative. Imi exprim, pe de-o parte, consternarea in raport cu acest dispret constant manifestat fata de puterea legislativa si, in al doilea rand, ingrijorarea intrucat orice analiza lucida a agendei sedintelor de Guvern ne conduce la concluzia ca asemenea avize negative nu pot fi in mod obiectiv documentate in mod serios in timpul scurt de numai o saptamana, scurs de la o sedinta la alta”, a mai precizat liberalul. Iritat la culme de aceasta situatie, Rosca Stanescu a trecut la amenintari:  ”Daca Guvernul Ponta persista in asemenea practici, ar putea sa se vada confruntat, in viitor, nu numai cu un boicot tacit, ci chiar cu un boicot explicit al parlamentarilor”.

[poll id=”564″]

author avatar
Adelina Ionicel
639 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger