AcasăPoliticaSocrul premierului a anuntat cand s-ar putea intoarce Victor Ponta in tara

Socrul premierului a anuntat cand s-ar putea intoarce Victor Ponta in tara

Primul-ministru se simte bine si, dupa cate se pare, ar urma sa revina in tara catre sfarsitul saptamanii urmatoare. Anuntul a fost facut chiar de catre socrul lui Vitor Ponta, Ilie Sarbu.

Liderul senatorilor social-democrati nu ia in calcul varianta ca Ponta sa isi grabeasca revenirea la Bucuresti, urmare a nominalizarii anuntate de catre liderul de la Cotroceni, pentru sefia SIE, propunere in cazul careia acelasi Sarbu a sustinut ca seful Guvernului nu a fost consultat. „Exclus, exclus”, a fost raspunsul senatorului in privinta unei astfel de ipoteze.

In conditiile in care in urma cu doar doua zile anunta ca premierul in exercitiu se va intoarce in tara dupa recuperarea de care are nevoie dupa interventia chirurgicala si ca nu poate calca pe piciorul stang, cel la care a fost operat, vreme de trei saptamani, socrul lui Victor Ponta a declarat, miercuri, ca spera ca liderul PSD sa revina in tara saptamana urmatoare. „Se simte bine, eu sper ca intr-o saptamana, nu asta, cealalta, spre sfarsit, sa se intoarca in tara”, a explicat tatal Dacianei Sarbu, sotia primului-ministru Ponta.

Senatorul Sarbu a dat de inteles ca nu poate sti, insa, daca, odata intors in Romania, dupa interventia chirurgicala la care a fost supus, pe 15 iunie, intr-o clinica din Istanbul, urmata de cateva zile de recuperare postoperatorie, Ponta isi va relua de indata atributiile la Palatul Victoria. „In momentul in care se intoarce acasa el decide, sa vedem si cum se simte, cum se misca”, a punctat Ilie Sarbu.

author avatar
Cristina Stefan
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger