AcasăPoliticaSocialistii europeni fac zid in jurul Corinei Cretu

Socialistii europeni fac zid in jurul Corinei Cretu

Organizatia ”PES activists Romania” ii ia apararea europarlamentarului PSD Corina Cretu in scandalul provocat de dezvaluirea relatiei dintre aceasta si Colin Powell.

In scandalul provocat de relatia ei cu Colin Powell, Corina Cretu acuza incalcarea dreptului ei la viata privata

PES activists Romania critica mass-media pentru publicarea unor date ”provenite dintr-o incursiune ilegala in mailurile private ale unor persoane”, respectiv ale Corinei Cretu si Colin Powell. ”Consideram nedemn si injusta difuzarea informatiilor pe canalele de media”, afirma PES activists Romania, care catalogheaza povestea ca fiind ”o campanie de defaimare personala”.

Dupa tacerea initiala, Corina Cretu critica si ea mass-media pentru ”abuzul” de a publica niste fotografii obtinute ilegal si care ii incalca ”dreptul elementar la viata privata”. ”Unele site-uri din tara publica fotografii care – reamintesc opiniei publice – au fost furate din contul meu personal de e-mail prin-un act de piraterie informatica. Unele dintre aceste fotografii nu au nici un fel de legatura cu ceea ce se numeste «corespondenta mea cu Colin Powell», pur si simplu faceau parte dintre amintirile mele personale, alaturi de alte zeci de fotografii din acel cont, de familie sau din activitatea mea profesionala”, reclama Cretu, pe pagina ei de Facebook.

author avatar
Simona Badulescu
940 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger