AcasăPoliticaSocial-democratii suspina dupa aroganta lui Nastase

Social-democratii suspina dupa aroganta lui Nastase

Dupa ce „au infrant” si cu Victor Ponta, pesedistii si-au adus aminte de „epoca Nastase”. Pe care au blestemat-o ani de-a randul, dar pe care o evoca acum cu nostalgie.

Pesedistii considera ca Adrian Nastase avea motive sa fie arogant

Chiar daca nu le  place, social-democratii recunosc ca pe 16 noiembrie 2014 au indurat de departe cea mai mare umilinta. Comparabila poate cu cea din 2004, dar mult mai dureroasa decat cea din 2009, cand Mircea Geoana a fost pentru cateva ore castigator. Analizand infrangerile suferite de-a lungul vremii, pesedistii au facut imediat si o paralela intre prezidentiabilii Adrian Nastase si Victor Ponta.  Amandoi perdanti pana la coada, amandoi aroganti, dar croiti dupa un alt tipar. Privind in urma cu mai putina patima decat o faceau in 2005 sau 2006, social-democratii au ajuns la concluzia ca atitudinea sfidatoare a lui Nastase  nu era la fel de nociva ca „fumurile” lui Ponta. „Trufia lui Nastase nu cunostea limite. Dar avea o baza solida. In spatele ei exista un grad de cultura foarte ridicat, experienta, profesionalism.

Social-democratii nu au gasit nicio explicatie pentru inganfarea lui Victor Ponta

In plus, Adrian Nastase avea o alta mimica, stia cand sa fie ironic si ii iesea foarte bine. La Victor Ponta am vazut aceeasi aroganta, mai ales cand s-a apucat, pe stilul lui Basescu, sa-i spuna lui Iohannis ca era mielusel cand l-a vizitat la Palatul Victoria, doar ca aroganta era insotita de un zambet tamp. Asta a deranjat foarte tare”, a explicat un lider PSD.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
907 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger